Filters
Søg

Handelsbetingelser

HANDELSBETINGELSER Mariapil ApS

 

VILKÅR OG BETINGELSER FOR KØB HOS MARIAPIL APS. 

Hjemmesiden ejes og drives af Mariapil ApS cvr. nr. 41484373

 

Alt indhold på Websiden ww.mariapil.com som tekst, billeder, grafik, ikoner, videoer og Software m.m. ejes af Mariapil ApS eller vores samarbejdspartnere. Det er strengt forbudt at kopiere eller downloade fra www.mariapil.com uden skriftligt samtykke fra Mariapil ApS. 

 

Mariapil ApS garanterer ikke for nøjagtigheden af oplysninger, billeder m.m. på www.mariapil.com. Ved eventuelle ukorrekte oplysninger m.m. kan der tages kontakt til Mariapil ApS ved at sende mail til kundeservice@mariapil.com. Mariapil ApS forbeholder sig ret til at ændre indholdet på hjemmesiden til enhver tid uden forudgående varsel. 

 

HANDELSBETINGELSER 

Nedenstående vilkår og betingelser gælder for alle leverancer fra Mariapil ApS til kunder, der bestiller varer på Mariapil ApS’ online shop mariapil.com.

 

1. Kontraktindgåelse / placering af ordre 

Der foreligger en endelig og bindende aftale mellem dig og Mariapil ApS, når din ordre er blevet, bekræftet af Mariapil ApS. Mariapil ApS sender en ordrebekræftelse til dig via e-mail, når ordren er blevet accepteret og afsendt. Kvitteringen for ordren, som modtages umiddelbart efter din indsendelse af ordren, udgør ikke en ordrebekræftelse og kan derved ikke anses som en bindende aftale mellem dig og Mariapil ApS. 

Du kan udelukkende købe produkter på Mariapil.com som privat forbruger og ikke som erhvervskunde.

 

2. Rimelig brug

Mariapil ApS forbeholder sig retten til at forhindre personer i at shoppe på Mariapil.com i tilfælde af gentagende antal returneringer. 

 

3. Priser, gebyrer og fragt

Alle priser oplyses i DKK inklusive moms og andre afgifter. Den gældende pris er den, der er oplyst på www.mariapil.com for den pågældende vare på datoen for ordreafgivelsen. 

 

Mariapil ApS forbeholder sig ret til ændring af priser, der måtte være fejlagtigt angivet på www.mariapil.com. Mariapil ApS tager endvidere forbehold for prisændringer samt for ændringer af gebyrer og/eller andre omkostninger angivet på www.mariapil.com til enhver tid, f.eks. på grund af ændringer i momssatser eller andre offentlige gebyrer og afgifter, stigende omkostninger eller som følge af den normale udvikling i detailpriser m.m.

Fragtpriser ved bestilling af varer på www.mariapil.com:

 

Order placeret på www.mariapil.com for mere end 499,00 DKK er fragtfrie inden for Danmark. 

For ordrer på 499,- eller under pålægges fragtpriser, jf. nedenstående prisliste:  

 

Vi benytter DAO A/S som fragtfirma. 

 

Prisen for levering til DAO Pakkeshop eller hjemmeadresse: 49 DKK. 

 

Mariapil ApS er ikke behjælpelig med momsrefusion i forbindelse med køb på www.mariapil.com 4. Levering

Medmindre andet er oplyst, er den sædvanlige leveringstid fra ordrebekræftelse 3-5 hverdage. Mariapil ApS er ikke forpligtet til at levere varer, der er udsolgt fra lager. 

 

Så snart pakken er overdraget til DAO A/S, anses ordren som værende kundes ansvar og eventuelle fejl, mangler eller forsinkelse hos DAO A/S skal tages mellem kunden og DAO A/S direkte. 

 

5. Fortrydelsesret

Du har ret til at fortryde den indgåede aftale uden begrundelse.

 

6. Returret

 

Du har 14 dages fortrydelsesret, når du handler på www.mariapil.com 
Fortrydelsesfristen udløber 14 dage efter den dag:
 

  1. Du har modtaget din vare i butikken eller med posten

  2. Du får den sidste vare i fysisk besiddelse, når det drejer sig om en aftale om flere forskellige varer, som er bestilt i én ordre, og som leveres enkeltvis

  3. Du får det sidste parti, eller den sidste del i fysisk besiddelse, når det drejer sig om en aftale om levering af en vare, der består af flere partier eller dele

 
Du skal inden 14 dage fra modtagelse give os meddelelse om, at du ønsker at fortryde dit køb. Meddelelsen skal gives ved at printe og udfylde Mariapil.com standard returseddel. Denne finder du her https://return.shipmondo.com/mariapil. I din meddelelse skal du gøre os tydeligt opmærksom på, at du ønsker at udnytte din fortrydelsesret, samt årsagen til returneringen. Du kan også vælge at benytte vores standardfortrydelsesformular og sende med retur. Linket finder du medsendt din ordrebekræftelse og nederst i dette dokument. 

 

Du kan ikke fortryde ved blot at nægte modtagelse af varen uden samtidig at give os tydelig meddelelse om dette.

 

Du skal sende din ordre retur til os uden unødig forsinkelse og senest 14 dage efter modtagelse af varen. Du skal selv afholde de direkte udgifter i forbindelse med tilbagelevering af varen. Ved returnering er du ansvarlig for, at varen er pakket forsvarligt ind. Du bærer risikoen for varen fra tidspunktet for varens levering. Returvarer skal sendes til følgende adresse: Græsted Hovedgade 7a, 3230 Græsted

 

Du kan også vælge at benytte vores retur system: https://return.shipmondo.com/mariapil

 

Varen skal være i samme stand som ved levering, og emballage, mærker m.m. må ikke fjernes eller være brudt. Hvis dette er tilfældet, vil varen ikke kunne returneres. Varer skal behandles på samme måde, som hvis de blev prøvet i en fysisk butik. Du må med andre ord ikke gå med tøjet i kortere eller længere tid. 

 

Det er også muligt at returnere varen fysisk i butikken Mariapil beliggende på adressen: 

Vesterbrogade 40 

3250 Gilleleje 

Danmark

 

Tilbagebetaling sker inden for 5 hverdage efter modtagelse af den returnerede varer/ordre. 7. Ansvar

Mariapil ApS er ikke ansvarlig for forsinkelser eller manglende aftaleopfyldelse grundet force majeure eller mangler/fejl hos tredjepart. 

 

Mariapil ApS’ erstatningsansvar er ved alle erstatningskrav begrænset til et beløb svarende til prisen på den vare, som du har købt. 

 

8. Dansk købelov 

Ved handel på webshoppen www.mariapil.com gælder dansk købelov for alt der ikke er reguleret i handelsbetingelserne ovenfor.